Barts baby- & kids mutsen, wanten en sjaals


 is een Nederlands merk van oerdegelijke kwaliteit aan zachte prijsjes.

 

De gekke mutsen, wanten en sjaals zien er niet alleen leuk uit, maar houden ook je liefste baby en energieke kids lekker warm daarbuiten. De mutsen zijn met fleece gevoerd, dus geen jeukende hoofdjes. De oortjes worden bedekt en de nekjes lekker warm gehouden met de zachtste stoffen. En voor wie het echt te gek mag, hebben ze ook leuke animal bags.

Surfingkids verkoopt de Barts-mutsjes en sjaals voor baby's vanaf 0 maanden tot en met kids van 14 jaar!

 

Zoekterm :

Maat: Merk: Voor:

Heel mooi zomerhoedje van Barts met een toffe jeanskleur. Een echte musthave voor deze zomer! Het hoedje is OMKEERBAAR. Aan de binnenkant is het wit met kleine donkerblauwe kruisjes.
Barts Gecko Hat Denim
€ 24,99 nu € 10,00

Deze beanie van Barts is zo leuk! Een echte musthave voor de coole boys en girls.
Barts Beanie Mini Python
€ 19,99 nu € 8,00

Dit hoedje is prachtig! Een leuk zomers model voor de hippe meiden. Er is een band voorzien binnenin die de hoed mooi laat passen en die de zweetdruppels opvangt.
Barts Beagle Hat
€ 29,99 nu € 12,00

Supermooie muts van Barts met toffe kleurtjes en een leuke pompon bovenop. Binnenin is er een fleeceband voorzien zodat je zeker geen kou krijgt. TIP: combineer deze muts met de bijpassende Wilhelm sjaal en je hebt een prachtig setje!
Barts Wilhelm Beanie Boys
€ 22,99 nu € 9,20

Hoe cool is deze muts! Heel mooi met toffe kleurtjes. Binnenin is er een fleeceband voorzien zodat het hoofdje goed warm blijft.
Barts Caravan Beanie
€ 29,99 nu € 12,00

Supermooie muts van Barts met touwtjes en een leuke pompon. Binnenin is er een fleeceband voorzien zodat het hoofdje van jouw kleintje zeker warm blijft. TIP: combineer deze muts met de pompompom sjaal en je hebt een prachtig setje!!
Barts Pompompom Infants Berry
€ 16,99 nu € 6,80

Superzachte fleecesjaal van Barts in 3 verschillende kleuren: navy, pink & cream. Door de opening is de sjaal heel makkelijk aan te doen en blijft deze goed zitten. Makkelijk te combineren met de verschillende mutsen.
Barts Fleece Sjaal Infants
€ 9,99 nu € 4,00

Hele mooie muts van Barts met toffe kleurtjes en een leuke pompon bovenop. De oortjes zijn goed beschermd met de flapjes. Ook is er een fleeceband voorzien binnenin zodat jouw kleintje het zeker niet koud krijgt. TIP: combineer deze muts met de bijpassende Polly sjaal! Dan heb je een heel leuk setje! Aan de sjaal is er een lus voorzien zodat je deze makkelijk kan vastmaken.
Barts Polly Inka Heather Grey
€ 19,99 nu € 8,00

Hele leuke en SUPERzachte muts van Barts. We zijn er verliefd op! Beschikbaar in 2 versies: konijntje en rendier. Binnenin is er een fleeceband voorzien om het hoofdje van jouw kleintje zeker warm te houden.
Barts Fuzzy Beanie
€ 19,99 nu € 8,00

De populaire monster beanie is er nu ook voor de allerkleinsten! De flapjes zorgen ervoor dat de oortjes goed warm blijven. Binnenin is er ook een fleeceband voorzien die het hoofdje extra warm houdt.
Barts Monster Beanie voor baby's
€ 24,99 nu € 10,00


Supermooie muts voor meisjes! 
Wie met deze muts van Barts rondloopt, hoeft zich geen zorgen te maken over rode oren of kou. Het nepbont maakt de muts heerlijk warm en dankzij de verstelbare riempjes kan je de maat snel aanpassen.
*NEW* Barts muts Kamikaze
€ 29,99 nu € 12,00

Barts wanten in high tech waterafstotende stof met koordje om de 2 wanten aan elkaar te houden en rekkertje  om eenvoudig aan en uit te doen.

Barts wanten in fleece met koordje om de 2 wanten aan elkaar te houden en rekkertje (geen verlco zoals op de foto!) om eenvoudig aan en uit te doen. Size 0: ong. 0-1 jaar. Size 1: ong. 1-2 jaar.
Barts Fleece Wanten uni
€ 11,99 nu € 3,60


Barts Kindermutsen
Muts Barts
Barts Mutsen
Kindermutsen
Barts Mutsjes
Barts Babymuts
Barts Babysjaal
Barts Jongens
Barts Meisjes
Barts Kindermuts
Barts Kindersjaal
Barts Wantjes
Barts skiwanten
Barts Skilaarzen
Barts Snowboots
Barts Sneeuwlaarzen
Skihandshoenen
Skiwanten
Barts Wintersport
Barts Oorwarmers